Twitter
LinkedIn

M2M Marketing & Sales

Diensten

Realiseer groei en ontwikkeling

U wilt een product of dienst succesvol op de markt zetten. U bevindt zich in de fase na de start-up of wilt nieuwe markten ontwikkelen in Noord-Europa. U wilt groei of uitbreiding realiseren. Maar hoe doet u dat? Beschikt u zelf over de middelen en de expertise? Of over ervaring in de verschillende disciplines die hiervoor ingezet moeten worden? marketing-sales-groeien

U heeft het volgende nodig: één ervaren persoon die meerdere disciplines afdekt en die beschikt over een flexibele, hands-on mentaliteit. Een professional die exact weet welke skills er nodig zijn, om uw doelstelling te halen. Een partij die unieke marktposities herkent en weet te adresseren.

Welkom bij M2M Marketing & Sales.

M2M bekijkt welke stappen er moeten worden gezet, om uw doelen te behalen. Daarbij analyseert M2M de doelgroepen, behoeften, marktspelers, marktdynamiek en uw unieke productaanbod. On-the-job, met focus op resultaat.

Persoonlijk en resultaatgericht

Elk bedrijf en elke marktsituatie en -positie is uniek. M2M hanteert dan ook nooit dezelfde werkwijze, maar kijkt gericht naar wat nodig is en zet de beschikbare middelen in om groei succesvol te realiseren. Afhankelijk van de doelstelling vanuit het bedrijf, vervult M2M één, of een combinatie, van de volgende disciplines:

  • Marketing
  • Sales
  • Communicatie
  • Business Development
  • PR
  • Training & Educatie
  • Partner management

Helicopterview naar het doel

M2M staat voor samenwerking en fun-on-the-job. Door verbinden, het zelfsturend maken van teams en de kwaliteiten van mensen optimaal in te zetten, worden doelen sneller bereikt. Waar nodig, maakt M2M gebruik van een groot en betrouwbaar netwerk. M2M behoudt continue het overzicht, managet en bewaakt het proces en de deadline en stuurt bij en aan waar nodig. Met uw succes als resultaat.