Twitter
LinkedIn

M2M Marketing & Sales

M2M Marketing & Sales

Het onderscheidend vermogen van M2M:
Marja v.d. Kruk

Marja van der Kruk, oprichtster van en drijvende kracht achter M2M Marketing & Sales, is een flexibele professional met een open blik en een brede horizon op de telecommarkt. Zij blinkt zelf uit in meerdere disciplines, maar weet ook als geen ander de kwaliteiten van anderen te herkennen en in te zetten. Als ideale match in de volgende fase na start-up of bij toetreding op nieuwe markten, weet zij zich op een efficiënte wijze een weg te banen, richting het doel van de opdrachtgever.

Door meer dan 25 jaar ervaring behoeft Marja geen inwerktijd en gaat zij direct aan de slag. Out-of-the-box denken is de basis voor de strategiebepaling en een optimale samenwerking met teams is daarbij belangrijk voor het gezamenlijk succes. Haar analytische inlevings- vermogen stelt haar in staat om talenten te herkennen en teams zelfsturend te maken, om vervolgens samen doelen te bereiken.

Marja geniet van het zelf-creërend denken. Zij bewandelt geen gebaande paden, maar legt de paden zelf aan. New business development is haar dan ook op het lijf geschreven. Zij staat open voor nieuwe ontwikkelingen in de markt en herkent unieke marktkansen in één oogopslag. Met krachtige sales- en marketing boodschappen weet zij op een heldere en pakkende manier de juiste doelgroep aan te spreken, maar ook de communicatie met uw markt- en mediarelaties laat u met een gerust hart aan Marja over.

Kennismaken met Marja? Neem contact op en maak vrijblijvend aan afspraak.